Yrityksestämme

Remeskylän kotiliha sekä -palvi ovat perustettu vuonna 1990 maatilan yhteyteen. Tilallamme viljellään viljaa sekä kasvatetaan sikoja. Oma emakkosikala tuottaa porsaat omaan lihasikalaan. Sikojen ruokinta perustuu omien viljojen käyttöön ja tasapainoista ruokintaa pidetään yllä vitamiini- ja kivennäislisillä. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat GMO-vapaita, joten myös tuottamamme liha on GMO-vapaata.

Lihasiat kasvatetaan teurastamon yhteydessä olevassa lihasikalassa. Siirto emakkolasta tehdään porsaiden ollessa noin kolmen kuukauden ikäisiä. Teurastukseen noin kuusi kuukautta vanhat possut otetaan suoraan ''kotikarsinasta'' pienissä ryhmissä. Nämä toimet estävät kuljetusstressin syntymisen ja näin lihan laatu pysyy parhaana mahdollisena. Teurastuksessa possut käsitellään yksitellen siten, että stressihormonia ei erittyisi ja heikentäisi lihan laatua.

Tilallemme rakennettiin uusi emakkosikala vuonna 2014. Uudessa sikalassa emakot saavat olla tiineysajan vapaana noin 10 sian ryhmissä pihatossa. Oleskelutiloissa on 60cm paksu purupohja, jossa tonkimista ja puuhaa riittää. Tosin suurin osa sian ajasta menee rauhalliseen loikoiluun ja elämästä nauttimiseen. Porsiminen tapahtuu kumimatolla varustetussa yksiössä, jossa yksilöllinen hoito ja seuranta on parasta mahdollista ja porsailla on optimi-olosuhteet aloittaa elämänsä. Uutta elämää aloitettaessa noin puolet siemennyksistä tehdään karjulla ja puolet keinosiementämällä.


Remeskylän kotiliha sekä Remeskylän palvi ovat omia yrityksiään. Kotilihan kautta hoidamme tuorelihakaupan ja Palvi toimii jalosteiden tekijänä ja myyjänä.

Yrityksestämme

Remeskylän kotiliha sekä -palvi ovat perustettu vuonna 1990 maatilan yhteyteen. Tilallamme viljellään viljaa sekä kasvatetaan sikoja. Oma emakkosikala tuottaa porsaat omaan lihasikalaan. Sikojen ruokinta perustuu omien viljojen käyttöön ja tasapainoista ruokintaa pidetään yllä vitamiini- ja kivennäislisillä. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat GMO-vapaita, joten myös tuottamamme liha on GMO-vapaata.

Lihasiat kasvatetaan teurastamon yhteydessä olevassa lihasikalassa. Siirto emakkolasta tehdään porsaiden ollessa noin kolmen kuukauden ikäisiä. Teurastukseen noin kuusi kuukautta vanhat possut otetaan suoraan ''kotikarsinasta'' pienissä ryhmissä. Nämä toimet estävät kuljetusstressin syntymisen ja näin lihan laatu pysyy parhaana mahdollisena. Teurastuksessa possut käsitellään yksitellen siten, että stressihormonia ei erittyisi ja heikentäisi lihan laatua.

Tilallemme rakennettiin uusi emakkosikala vuonna 2014. Uudessa sikalassa emakot saavat olla tiineysajan vapaana noin 10 sian ryhmissä pihatossa. Oleskelutiloissa on 60cm paksu purupohja, jossa tonkimista ja puuhaa riittää. Tosin suurin osa sian ajasta menee rauhalliseen loikoiluun ja elämästä nauttimiseen. Porsiminen tapahtuu kumimatolla varustetussa yksiössä, jossa yksilöllinen hoito ja seuranta on parasta mahdollista ja porsailla on optimi-olosuhteet aloittaa elämänsä. Uutta elämää aloitettaessa noin puolet siemennyksistä tehdään karjulla ja puolet keinosiementämällä.


Remeskylän kotiliha sekä Remeskylän palvi ovat omia yrityksiään. Kotilihan kautta hoidamme tuorelihakaupan ja Palvi toimii jalosteiden tekijänä ja myyjänä.

Remeskylän kotiliha sekä -palvi ovat perustettu vuonna 1990 maatilan yhteyteen. Tilallamme viljellään viljaa sekä kasvatetaan sikoja. Oma emakkosikala tuottaa porsaat omaan lihasikalaan. Sikojen ruokinta perustuu omien viljojen käyttöön ja tasapainoista ruokintaa pidetään yllä vitamiini- ja kivennäislisillä. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat GMO-vapaita, joten myös tuottamamme liha on GMO-vapaata.

Lihasiat kasvatetaan teurastamon yhteydessä olevassa lihasikalassa. Siirto emakkolasta tehdään porsaiden ollessa noin kolmen kuukauden ikäisiä. Teurastukseen noin kuusi kuukautta vanhat possut otetaan suoraan ''kotikarsinasta'' pienissä ryhmissä. Nämä toimet estävät kuljetusstressin syntymisen ja näin lihan laatu pysyy parhaana mahdollisena. Teurastuksessa possut käsitellään yksitellen siten, että stressihormonia ei erittyisi ja heikentäisi lihan laatua.

Tilallemme rakennettiin uusi emakkosikala vuonna 2014. Uudessa sikalassa emakot saavat olla tiineysajan vapaana noin 10 sian ryhmissä pihatossa. Oleskelutiloissa on 60cm paksu purupohja, jossa tonkimista ja puuhaa riittää. Tosin suurin osa sian ajasta menee rauhalliseen loikoiluun ja elämästä nauttimiseen. Porsiminen tapahtuu kumimatolla varustetussa yksiössä, jossa yksilöllinen hoito ja seuranta on parasta mahdollista ja porsailla on optimi-olosuhteet aloittaa elämänsä. Uutta elämää aloitettaessa noin puolet siemennyksistä tehdään karjulla ja puolet keinosiementämällä.


Remeskylän kotiliha sekä Remeskylän palvi ovat omia yrityksiään. Kotilihan kautta hoidamme tuorelihakaupan ja Palvi toimii jalosteiden tekijänä ja myyjänä.